Spinrag 2.0

Spinrag 2.0 is een nomadische werkplaats voor kinderkunsten in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Samen met partners uit cultuur, onderwijs, zorg en economie worden het hele jaar rond projecten opgezet waarin zoveel mogelijk kinderen de kans krijgen om cultuur te ontdekken, ervaren en beleven. Met verdieping voor wie op zoek is naar dat extraatje. Maar ook veel projecten met een lage drempel, op bijzondere plekken voor wie de eerste stap nodig heeft.

Spinrag 2.0 is zowel tijdens schooltijd als in de vrije tijd actief en ontwikkelt nieuwe methodieken om op die manier zoveel mogelijk kinderen te prikkelen.

SPINRAG 2.0 wordt ondersteund door Vlaanderen en is een samenwerkingsverband tussen Schouwburg Kortrijk, CC De Steiger Menen, CC Het Spoor Harelbeke, vzw O2 Wervik, De Rijzende Ster Kuurne, vzw Oranjehuis Kortrijk, CKG Don Bosco Kortrijk, vzw De Korf Kortrijk, De Korbeel Kortrijk & Rode Kruiscentrum Menen.

Logo Spinrag2 0Wit

THEATERTRAJECTEN '20-'21

Spinrag 2.0 voorziet verschillende trajecten gespreid over het seizoen, waarin je je theatertalenten kan ontdekken en ontwikkelen. Elk traject eindigt in een toonmoment waarin je je ervaringen toont aan een echt publiek. We zoeken straffe artiesten die samen met kinderen een verrassende theatrale uitdaging aangaan.

Theatertraject met Larf! (9-12 jarigen)