Wim De Winne & Majella Hughelier

Spinragatelier: paradijs

Bewegen, theaterspelen, beeldend creatief? Zo eentje die niet bang is om lijf en stem te gebruiken, maar ook met de handen graag iets heel eigens in elkaar knutselt? Zoek je graag hoe je een emotie toont met je lichaam en durf je daar een heel kleurenpallet tegenaan gooien op papier? Vlieg je graag heen en weer

tussen een atelier waar je uit karton jouw eigen wereld kan snijden en plakken en een personage dat in die wereld spreekt, zingt of vreemd rondloopt?

Een week lang duiken we onder in theater en beeldende kunst en onderzoeken hoe we die twee met elkaar kunnen verbinden. Onze inspiratie halen we bij ‘Paradise Kortrijk 2021’. Zij vroegen verschillende kunstenaars

om te tonen hoe zij zich hun paradijs voorstellen. Wij stellen diezelfde vraag aan jullie, jonge artiesten. Hoe ziet jouw paradijs eruit?

UiTPAS-kaart-HR_1.jpg

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.

Lowres Pexels Artem Podrez 6941461
Pexels Artem Podrez 6941679

Atelier, Beeldend theater

4de, 5de en 6de leerjaar

Schouwburg

€ 125
Er is opvang voorzien vanaf 8u en tot 17u30

Spinragatelier: paradijs gaat door op: