Jam.Shenanigans (BE/FI)

(GEANNULEERD) Shenanigans

Wegens een blessure bij één van de artiesten wordt deze voorstelling GEANNULEERD! Reeds gekochte tickets worden terugbetaald.

Doodgewoon speelgoed speelt de hoofdrol in deze voorstelling: piepschuim vliegtuigjes, een levende achtbaan voor een klein autootje, een opblaasbaar zwembad en ontelbaar veel gekleurde balletjes. Jongleerduo Henri van Baekel en Batist Kangas heten je welkom in een landschap gevuld met kinderlijke dromen.

‘Shenanigans’ is een heerlijk hedendaagse circusvoorstelling die vertrekt vanuit een gezonde gekte en een ode brengt aan het innerlijke kind. Een uitnodiging om speels, creatief en met verbeelding in het leven te staan. Een frisse voorstelling die ruimte schept voor onnozeliteiten in een steeds serieuzere samenleving.

Spel: Batist Van Baekel & Henri Kangas . Lichtontwerp: Batist Van Baekel & Jaakko Sireinen. Muziek: Jago Moons. Coaching: Sander De Cuyper, Michael Zandl & Aurelia Brailowsky. Co-productie: PERPLX (B), CIRKLOBO (B), CIRCUSSTAD (NL), ITUJEN KATSELMUS (FIN). Ondersteund door : MAD-Festival (B), Tent (NL), Korzo (NL), Taiteen Edistämiskeskus (FI).

Circus

6+

Budascoop

55 minuten
€ 9 / 7 (-26) / Gratis voor CUBO-leden

Jona Harnischmacher Circusstad05 05 23 Dsc8565
Jona Harnischmacher Circusstad05 05 23 Dsc8552
Jona Harnischmacher Circusstad05 05 23 Dsc8514
Jona Harnischmacher Circusstad05 05 23 Dsc8544

UiTPAS-V2-1.png

Spinrag is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling/film. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch (056 23 98 55). Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.

(GEANNULEERD) Shenanigans gaat door op:

do 15.02 om 15:00 tot 15:55