Annelies Van Hullebush & Wanda Eyckerman

Papierlied

Een verrassende papierwereld komt tot leven

Een boek gaat open. Een lucifer duwt. Een bladzijde komt omhoog. Een driehoek verschijnt. Is het een tent? Rook uit de punt. Woont daar iemand? Licht in de driehoek. Er klinken vogels. Er blaft een hond. Komt de zon op? Knipt een schaar de maan weg? Wolken vliegen van het blad. De maan valt op de tent. En wordt een kano. De lucifer is een roeispaan. De papieren rivier kolkt.
De zon komt op.

‘Papierlied’ is een beeldende voorstelling die begint bij een kleine, onopvallende boekenkast. Langzaamaan ontvouwt er zich een bijzondere wereld vol schaduwspel, pop-upmaquettes, objecten, klank en licht. Wanda en Annelies vouwen, knippen, scheuren en belichten. Een verrassende papierwereld komt tot leven.

Van & met:  Annelies Van Hullebusch & Wanda Eyckerman.  Concept: Annelies Van Hullebusch. Eindregie: Salomé Mooij. Muziek: Adriaan Severins. Vormgeving, ontwerp & uitvoering boeken:  Annelies Van Hullebusch & Klaartje Vermeulen.  Licht: Klaartje Vermeulen.  Productie: WATMARSWAS. Coproductie: FROEFROE & Perpodium.  In samenwerking met: hetpaleis &  zwartopwit.be. Met de steun van:  de Vlaamse overheid & de Tax Shelter van de Belgische federale overheid.

Lowres Annelies Van Hullebusch Id Freedom Agyemang 2
Annelies Van Hullebusch Paperlied Clara Hermans 2
Annelies Van Hullebusch Paperlied Clara Hermans 1
Papierlied Lr 67
Papierlied Lr 29
Papierlied Lr 34
Papierlied Lr 40
Papierlied Lr 52
Papierliedextra Lr 35
Papierlied Lr 17

Visueel theater

4+

Concertstudio

DUUR N.T.B.
€ 9 / 7 (-26) / Gratis voor CUBO-leden

UiTPAS-V2-1.png

Spinrag is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling/film. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch (056 23 98 55). Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.