Jan Sobrie & Anneleen Boehme

Lenny

Troost en mossels

Dat wat niemand wilde, is uiteindelijk toch gebeurd.
Herstellen waar het fout liep gaat niet.
Daarvoor zou de jongen te ver terug in de tijd moeten reizen.
En teletijdsmachines bestaan niet.

Gelukkig was er Lenny. Soms is het genoeg dat iemand op je schouder tikt en vraagt: ‘Gaat het?’ Op een bankje in een tuin bijvoorbeeld. En zo is het ook gegaan.

Een nieuwe tekst van de hand van Jan Sobrie op een compositie van Anneleen Boehme. Over de donkere, absurde en geestige gedachten van een jongen in de wervelwind genaamd: zijn leven. O ja, ook over mossels. Leve de mossels!

Tekst & spel: Jan Sobrie. Muziek: Anneleen Boehme. Scènografie: Giovani Vanhoenacker. Foto's: Ellen Goegebuer. Met de steun van: De Vlaamse Overheid & Literatuur Vlaanderen. Productie in het kader van Spinrag 2.0 .

logos%20lenny.jpg

Lowres 2207 Ellen Goegebuer Lenny Hires Vrafficheversie2Copyright
Lowres 2207 Ellen Goegebuer Lenny Hires Selectie 2234
Lowres 2207 Ellen Goegebuer Lenny Hires Affiche
Lowres 2207 Ellen Goegebuer Lenny Hires Geel Selectie 2377

Theater

9+

Concertstudio

60 MINUTEN
€ 9 / 7 (-26) / Gratis voor CUBO-leden

UiTPAS-V2-1.png

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.

Ben je CUBO-lid? Reserveer dan je (gratis) ticket telefonisch (056/23 98 55) of aan de balie van Ticketservice - Schouwburgplein 14 Kortrijk