SP.AT - Pire & Lebon

GARNIPS-festival

Wanneer het publiek binnen komt, zitten wij al en wanneer het publiek naar buiten gaat, blijven wij Garnipsen lekker zitten. Zo komen wij te weten wat artiesten doen voor het stuk begint, wat ze doen als ze gespeeld hebben, waar ze hun inspiratie vandaan halen en hoe ze het stuk gemaakt hebben. Met die informatie en ideeën gaan we zelf aan te slag en maken we ons eigen Garnips-werk met zang, dans, beeldend werk en theater.

Ons werk laten we natuurlijk niet zien op een podium zoals in het Spinrag festival. Neen, neen!! Wij zoeken plekken onder, tussen, achter en naast de Schouwburg en verrassen het publiek. Ben jij een avonturier die graag op ontdekking gaat achter de schermen en nieuwe dingen durft uit te proberen, graag beweegt, speelt, dingen maakt en of zingt? Schrijf je dan niet in bij Spinrag, maar kom naar het Garnips-festival!! Het choreografen duo Katja Pire en Hendrik Lebon zoekt een kinderen om het Spinrag-festival binnenste buiten te keren: Spinrag wordt Garnips.

UiTPAS-kaart-HR_1.jpg

Spinrag is een trotse UiTpaspartner. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.

Atelier

4de, 5de en 6de leerjaar

Muziekcentrum Track

€ 125
Er is opvang voorzien van 08:00 tot 17:00

Garnips Aangepast
Inschrijven kan vanaf 09.12 - 18:00

GARNIPS-festival gaat door op:

ma 28.02 om 10:00 tot vr 04.03.2022 16:00