Circumstances / Piet Van Dycke

EXIT

Flirten met risico!

Mensen zijn altijd in beweging. Maar wat als je altijd ‘onderweg’ bent en nooit ergens kan thuiskomen? Wat beteken jij in de groep?

Maak kennis met vier individuen in een installatie met een draaiende muur en zwevende deuren. Ze drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren ... Ze houden elkaar in evenwicht, maar brengen elkaar ook uit balans.

‘EXIT’ is een spannende, fysieke circus- en dansvoorstelling. Choreograaf Piet Van Dycke nodigt voor deze voorstelling vier circusartiesten uit vier disciplines uit: bascule, straps, trapeze en acrodans. Straks staat de zaal op zijn kop!

Concept & choreografie: Piet Van Dycke. Performers: Christopher Mc Auley, Luuk Brantjes, Samuel Rhyner & Will Blenkin. Muziek: Bastiaan van Vuuren. Dramaturgie: Marie Peeters. Installatie: Arjan Kruidhof & Arjen Schoneveld Scenografische ondersteuning: Menno Boerdam. Vooronderzoek: Bavo De Smedt, Marius Cavin & Raff Pringuet.Productie: Circumstances. Coproductie: Festival Circolo, DansBrabant, Theater op de Markt, HET LAB Hasselt, Circ’uit, Miramiro. & Cirklabo. Met steun van: PLAN, Stad Leuven en Grensverleggers/deBUREN (een regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.

UiTPAS-V2-1.png

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.

Ben je CUBO-lid? Reserveer dan je (gratis) ticket telefonisch (056/23 98 55) of aan de balie van Ticketservice - Schouwburgplein 14 Kortrijk

Scènefoto Exit 18 C Lidewei Meijers
Scènefoto Exit 14 C Lidewei Meijers
Scènefoto Exit 15 C Lidewei Meijers
Scènefoto Exit 16 C Lidewei Meijers
Scènefoto Exit 17 C Lidewei Meijers
Scènefoto Exit 12 C Lidewei Meijers
Scènefoto Exit 13 C Lidewei Meijers
Scènefoto Exit 11 C Lidewei Meijers
Scènefoto Exit 10 C Lidewei Meijers
Scènefoto Exit 1 C Lidewei Meijers
Affiche Exit Zonder Logos C Will Blenkin
Een van ontlading juichend publiek bij 'EXIT' van de Belgische choreograaf Piet Van Dycke en zijn Circumstances. Een adembenemende voorstelling. (Dagblad van het Noorden)

Circus

8+

Schouwburg

60 MINUTEN
€ 9 / 7 (-26) / Gratis voor CUBO-leden