BRONKS & SPINRAG

5 kilo pascal (6+) (try-out)

Manu hoort alles. De vis van de bovenburen, de kleine wijzer van het Mickey Mouse horloge van de Joeri, de buurvrouw die haar nagels lakt, zelfs de prik in de colafles…

Manu en Wim, twee broers. De ene is overgevoelig, de andere is doof. De ene verzamelt, de andere drumt. De ene probeert uit alle macht niets te horen, de andere probeert uit alle macht iets te horen.

Na een uit de hand gelopen ruzie vlucht Wim weg. Iedereen maakt zich zorgen. Dagen gaan voorbij zonder een teken van leven. Een zoekactie, speurhonden, helikopters… niets levert iets op. Alleen Manu, zijn overgevoelige broer, zou hem kunnen opsporen en terugvinden. Waagt Manu de stap naar buiten en trotseert hij er alle geluiden? Of loopt de queeste die hem naar zijn broer moet leiden fataal af?

Door de compacte en uitgekiende mobiele vormgeving van de hand van Philippe Van de Velde (Studio ORKA) zal deze voorstelling op verschillende locaties buiten de theaterzaal spelen.

In afwachting van een echte première kan je nu al deze voorstelling in primeur ontdekken.

UiTPAS-kaart-HR_1.jpg

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.

Tekst & spel: Dries Notelteirs. Coaching: Joris Van den Brande. Dramaturgie: Liesbeth De Clercq. Scenografie: Philippe Van de Velde. Kostuum: Lore Renson Productie: BRONKS & SPINRAG i.h.k.v. Spinrag 2.0

Lowres 5Kg Pascal Clara Hermans Hr 0152
Lowres 5Kg Pascal Clara Hermans Hr 0088 1

Theater

6+

€ 8 / 6 (-26)
24/06 - De Korf: Pottelberg 15, Kortrijk
30/06 - Fatimaklooster: Moorseelsestraat, Heule

5 kilo pascal (6+) (try-out) gaat door op: