Cas Public (CA)

Suites curieuses (Belgische première)

Geïnspireerd door één van de meest gekende sprookjes, brengt Cas Public een eigenzinnige interpretatie van ‘Roodkapje’. Tussen licht en schaduw, onthult zich een pittig kwartet. Drie dansers en één danseres vertolken in een komen en gaan, één van de personages uit het overbekende sprookje. Roodkapje, de boze wolf, de grootmoeder, ze passeren allemaal de revue. Verwacht je aan een heerlijke mix van dans, animatie en muziek die je verbeelding prikkelt.

Het Canadese Cas Public is te gast in de grootste zalen van de wereld. Vorig seizoen kregen ze in Kortrijk een staande ovatie voor het allomgeprezen ‘9’. Nu brengen ze de Belgische première van ‘Suites Curieuses’ waarin choreografe Hélène Blackburn de magie van sprookjes tot leven wekt. Een dansante voorstelling die balanceert tussen intiem en uitbundig.
Een pareltje!

Choreografie: Hélèen Blackburn. Dans: Alexander Ellison, Robert Guy, Daphnée Laurendeau & Danny Morisette. Muziek: Martin Tétreault. Animatie: Marjolaine Leray. Licht: Emilie Boyer-Beaulieu. Kostuums: Denis Lavoie & Hélène Blackburn. Poppen: Magalie Chouinard. Accessoires: Guy Fortin. Scenografie: Samuel Thériault. Coproductie: Place des Arts Montréal. Met de steun van: Maison de la culture Rosemont, La Petite-Patrie & Maison de la culture Mercier.

www.caspublic.org

Suite Curieuses01B Lowres
Suite Curieuses01 Lowres

Dans

5+

Schouwburg

45 minuten
€ 8 / 6 (-26)

Suites curieuses (Belgische première) gaat door op: