Nevski Prospekt

Spinrag zomeratelier

Onder het motto ‘Spinrag zomert’ bezetten 60 kinderen samen met een ploeg van docenten, makers en kunstenaars een hele week Schouwburg Kortrijk. De kinderen krijgen opdrachten waarmee ze, onder begeleiding van professionals, zelf aan de slag gaan. Ze steken zelf kunstwerkjes, liedjes, choreografieën, kleine dialoogjes, … in elkaar. Hun eigen talenten en creativiteit staan voorop.

Na een week keihard werken voeren de deelnemers het publiek op de slotdag mee om hen te verwonderen met kleine, intieme of grote dynamische acts langs een parcours doorheen de Schouwburg. Een verrassend parcours dat prikkelt, ontroert of doet lachen. Een tocht langsheen allerhande bruisende resultaten van een creatieve samenzwering tussen kind en kunstenaar.

Dit meerdaags atelier is een uitloper van het kinderkunstenfestival Spinrag en geeft kinderen de kans een week creatief te werken o.l.v. van straffe artiesten.

Nevski Prospekt ken je van hun verrassende kindervoorstellingen, maar ook van de vele maffe projecten die ze tijdens Spinrag ontwikkelen. Denk aan ‘Diglos’ of ‘Evenzo’. 

Opvang mogelijk van 8:00 tot 10:00 en van 16:00 tot 17:30. Je betaalt €5,00/dag. Inschrijven voor de opvang gebeurt na inschrijving voor het atelier. Je ontvangt hierover later meer info. 

VANAF VRIJDAG 23 FEBRUARI 2018 OM 20u KAN JE JE PLAATS(EN) VOOR DIT ZOMERKAMP (ONLINE) RESERVEREN!

Atelier

1ste t.e.m. 6de leerjaar

Schouwburg

€ 90
Inschrijven vanaf 23/02

Foto 3 03 17 12 57 48 1

Spinrag zomeratelier gaat door op: