Tuning People & BRONKS

Rita

Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijkse sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten. Ze verdwaalt in een waanzinnig labyrint waar fictie en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.

‘Rita’ zoekt de dunne grens op tussen dans, spel en performance. Randi De Vlieghe en Jef Van Gestel tonen hun voorliefde (en kunnen) om van het alledaagse iets buitengewoons te maken.


Van & met: Randi De Vlieghe & Jef Van Gestel. Coaching: Veerle Kerckhoven & Natascha Pire. Scenografie: Wannes Deneer. Decor: Simon Callens, Danny Vandeput & Tim Vanhentenryck. Techniek: Jo Thielemans, Marlies Jacques & Bram Waelkens. Lichtontwerp: Thomas Clause. Geluidsontwerp: Wannes Deneer. Kostuums: Maartje Van Bourgognie. Met dank aan: Kopergietery & Walpurgis. Met steun van: Vlaamse Overheid.

Naamloos
Geniaal, zoveel woordeloze rebellie. Geniaal ook om De Vlieghe te zien dansen: zoveel gratie en beheerstheid bij iemand die tegelijk alle maniertjes en tics van een bejaarde beheerst. Magali Degrande, Het Nieuwsblad

Theater

8+

Theater Antigone

75 MINUTEN
€ 13,00 / 10,00 (-26)