Post uit Hessdalen

Pakman

Pakman leeft sneller dan een muis kan klikken. 1 pakje, 2 formulieren, 3 stempels, 6 handtekeningen, 450 keer per dag, 159.750 pakjes per jaar in ruil voor 10 vakantiedagen. Pakman doorkruist het land om altijd precies op tijd pakjes af te leveren. In de laadbak van zijn kleine vrachtwagen wordt het publiek uitgenodigd voor een intense performance over een even eenzame als onzichtbare bewoner van onze virtuele economie. 

Botsballen en drums gaan in dialoog en onderzoeken het ritme waaraan ‘deze’ tijd onderhevig is. Hoe verhoudt de opgelegde snelheid van Pakman zich tot zijn natuurlijke ritmes als hartslag en ademhaling?  

Van & met: Stijn Gruppig, Frederik Meulyzer & Ine van Baelen. Scenografie: Reinhout Hiel. Choreografie: Karolien Verlinden. Coproductie: Theater op de Markt & MiramirO. Met de steun van: de Vlaamse Overheid, Provincie Antwerpen & Stad Antwerpen. 

www.postuithessdalen.be  

Een opwindende jam tussen drummer en jongleur. (…) De kracht van hun verbeelding doet het trieste pakjessysteem kraken in zijn voegen. Evelyne Coussens in De Morgen
Lowres Pakman Buiten
Lowres Pakman Post Uit Hessdalen Cfkph
Lowres Pakman3 Post Uit Hessdalen Cfkph
Lowres Pakman7 Post Uit Hessdalen Cfkph
Lowres Pakman8 Post Uit Hessdalen Cfkph
Pakman Buiten

Circustheater

5+

Schouwburgplein