Nat Gras

Heel-huids

Een sterrenhemel van sproetjes, een rilling met kippenvel, de tekening van een litteken of de plooi van een lachrimpel. Een krullenbos, een grijze kop, kaal of 2 vlechten. Voor jonge kinderen behoren huid en haar tot de dagelijkse ontdekkingen rond ik en jij. Mijn arm is bruin, en die van jou? Ik heb blonde staartjes, en jij? Eenmaal ouder wordt het haar een deel van onze identiteit, en leeft er ook al heel wat onder ons vel.

Verrassende dans en sterke beelden voor jong en oud, zijn het handelsmerk van Nat Gras. Met ‘heel-huids’ maakt Goele Van Dijck een herkenbare voorstelling over hoe binnen- en buitenkant van elk van ons met elkaar verbonden zijn.

In deze voorstelling vloeien beide werelden moeiteloos in elkaar over, en worden jong en oud ingepakt door een wereld van verrassende dans en sterke beelden.

Choreografie: Goele Van Dijck & dansers. Dans: Samuel Baidoo, Goele Van Dijck & Inez Verhille. Scenografie en kostuums: Nikè Moens. Muziek: Jochem Baelus.. Lichtontwerp: Frank Haesevoets. Productieleiding: Kosmonaut. Met steun van: Stad Antwerpen, de Vlaamse Gemeenschap, HET LAB, cc Hasselt, ccBe & STUK.

www.natgras.be

Heel Huids C Goele Van Dijck 300Dpi Lowres
Voelen voelen vel voelen. Woelen woelen haar woelen Grote bos, helemaal los. Lange benen... zijn nu verdwenen.

Dans

3+

Arenatheater

€ 8 / 6 (-26)