Théâtre sans toit (FR)

Cubix (Belgische première)

Een stapel blokken. Een eenvoudig spel van bouwen, op elkaar zetten verplaatsen en nieuwe constructies die vorm krijgen. Tot ook beelden op de blokken worden geprojecteerd. Constructie en deconstructie gaan door, maar de beelden brengen je in verwarring. Wat is echt en wat niet? En hoe zit dat nu in elkaar?

Een ludieke dialoog tussen beelden en blokken zorgt voor poëtische taferelen, korte verhalen of visuele poëzie. Een voorstelling die uitnodigt om te dromen en je fantasie de vrije loop te laten gaan.

Het franse Théâtre sans toit is een gezelschap dat zich focust op figurentheater en binnen het genre op zoek gaat naar de grenzen en nieuwe invalshoeken.

Laat je verrassen en ondek de wereld van ‘Cubix’ waarin jouw verbeelding aan zet is!

Concept & enscenering: Mathieu Enderlin. Spel: Yasuyo Mochizuki & Aurélie Dumaret. Licht: Pierre-Emile Soulié. Scenografie: Jeanne Sandjian. Co-productie: L’Avant Seine & Théâtre de Colombes. Met de steun van: Arcadi Île-de-France; Espace Périphérique, Parc de la Villette (Paris); L’Echalier, Saint-Agil; Le Théâtre aux Mains Nues, Île-de-France; Le Mouffetard, Théâtre des arts de la marionette; L’Hectare, Scène conventionnée de Vendome.

www.theatresanstoit.fr

Visueel theater

5+

Arenatheater

40 minuten
€ 8 / 6 (-26)

Cubix (Belgische première) gaat door op: