Praktisch

ETEN EN DRINKEN

GEZINSCAFE
De foyer van Schouwburg Kortrijk wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een gezellig gezinscafé. Majella Hugelier zorgt voor een passende inkleding en leuke doe-elementen. De hele week lang kan je in de foyer een boterham, croque of lekker tussendoortje verorberen. Puur genieten voor het hele gezin dus! Spreek af met familie en vrienden en geniet van een leuke namiddag.

DE ROTONDE VAN BUDASCOOP
In de rotonde van Budascoop geniet je van een warme chocolademelk, of iets verfrissend terwijl je nog even napraat over de film.

Wil je graag jouw verjaardag vieren met jouw vriendjes en vriendinnetjes en ze meenemen naar de film? Tijdens de krokusvakantie kan je jouw verjaardagsfeestje geven in Budascoop. Reserveren kan via http://www.budakortrijk.be/nl/verjaardagsfeestjes


Wil je iets eten met de kids, dan wijst smikkel je de weg

FESTIVALLOCATIES

CONTAINERS
FESTIVALCENTRUM -SCHOUWBURGPLEIN
Het kloppend hart van Spinrag ligt op het Schouwburgplein. In 'Een Container Schouwburg' kan je er een ganse week terecht voor een artistieke ervaring. Van daaruit trek je de stad in, op zoek naar de andere Container Schouwburgen die er tijdelijk opgetrokken zijn.

SCHOUWBURG – SCHOUWBURGPLEIN 14, KORTRIJK
Schouwburg Kortrijk is de plek waar je met z’n allen even kan verpozen. Je geniet er van gratis acts, installaties en een gezellige sfeer. De foyer wordt een week lang omgetoverd tot een uniek gezinscafé, waar je samen met de kids gewoon in- en uit kan lopen. In hetzelfde gebouw vind je het Arenatheater en Foyer.

BUDASCOOP – KAPUCIJNENSTRAAT 10, KORTRIJK
In Budascoop kan je terecht voor avontuurlijke kinderfilms. Dankzij de samenwerking tussen kunstencentrum BUDA en Jeugdfilmfestival J.E.F. is het filmaanbod ferm uitgebreid. Voor en na de films kan je in de ingerichte rotonde van de Budascoop terecht voor animatie of kan je zelf een animatiefilmpje maken in filmstudio Mammoet.

ANDERE FESTIVALLOCATIES

Spinrag kan rekenen op een uniek netwerk aan partners en speelplekken:
* Concertstudio - Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk
* Muziekcentrum Track - Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk
* Pand.A - Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk
* Texture, museum over Leie en Vlas - Noordstraat 28, 8500 Kortrijk
* Theater Antigone - Overleiestraat 47, 8500 Kortrijk
* OC Marke - Hellestraat 6, 8510 Marke
* K in Kortrijk - 8500 Kortrijk
* Grote Markt - 8500 Kortrijk
* Vandaleplein - 8500 Kortrijk
* Kortrijk Weide - Nelson Mandelaplein 1, 8500 Kortrijk

TICKETS EN KORTINGEN

* Bij elke activiteit staat een ticketprijs vermeld. Alle ticketprijzen zijn inclusief reservatiekosten.

* Spinrag werkt samen met UiTpas Zuidwest. Je kan tijdens Spinrag punten sparen met je UiTpas.

* Spinrag ijvert ervoor om mensen met financiële beperkingen een grote korting te geven op losse tickets. Meer info kan je vinden op www.uitinzuidwest.be/uitpas of aan de balie van UiT in Kortrijk.

INFO & RESERVATIES

UiT in Kortrijk, Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk - 056 23 98 55 - www.spinrag.be

OPGELET

  • De leeftijdsaanduidingen zijn een ondergrens, gelieve deze steeds te respecteren. Kinderen die te jong zijn, kunnen geweigerd worden in de zaal.
  • Voor de meeste voorstellingen en ateliers is het aantal plaatsen beperkt. Snel reserveren is aangeraden.
  • De ticketverkoop voor de voorstellingen en de ateliers start op woensdag 16 januari om 10:00 (zowel online, telefonisch als aan de balie)