Praktisch

ETEN EN DRINKEN

GEZINSCAFE
De foyer van Schouwburg Kortrijk wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een gezellig gezinscafé. Astrid Verplancke zorgt voor een passende inkleding en leuke doe-elementen. Een hele week lang kan je in de foyer een boterham, croque of lekker tussendoortje verorberen. Puur genieten voor het hele gezin dus! Spreek af met familie en vrienden en geniet van een leuke namiddag.

BUDABAR
Na de film is het leuk napraten in de Budascoop met een kop koffie of warme choco, een glaasje biosap of limonade en lekkere vakantieverwennerijen. Nieuwsgierige kinderen kunnen nog even spelen en knutselen rond de Mammoet.

SPINRAGBRUNCH (Zo. 26.02.17 > 11:00-13:30)
Vers en huisgemaakt! Dat zijn de ingrediënten voor een heerlijke brunch. Laat je verleiden door de dagsoep, de groetentaarten en seizoensalades. Je kan ook proeven van verschillende soorten brood, heerlijke spreads, eitjes van de chef en een assortiment aan desserts, chocolademelk of vruchtensap.
De bekokstovers - het collectief van professionele- en hobbykoks van De Stuyverij - staan garant voor een gevarieerde tafel. De koks hebben heel uiteenlopende roots en delen een gemeenschappelijke passie voor gezonde en lekkere gerechten, met zoveel mogelijk seizoensproducten. Tijdens de Spinragbrunch staan uiteraard ook verrassende hapjes op maat van de kinderen op het menu. Heerlijk genieten dus met het hele gezin!

FESTIVALCENTRUM

SCHOUWBURGPLEIN - DIGLOS
Het kloppend hart van Spinrag ligt op het Schouwburgplein. Vanaf één uur voor de eerste voorstelling tot één uur na de laatste voorstelling kan je er terecht voor allerlei leuke, artistieke ervaringen.

SCHOUWBURG – SCHOUWBURGPLEIN 14, KORTRIJK
Schouwburg Kortrijk is de plek waar je met z’n allen even kan verpozen. Je geniet er van gratis acts, installaties en een gezellige sfeer. De foyer wordt een week lang omgetoverd tot een uniek gezinscafé, waar je samen met de kids gewoon in- en uit kan lopen. In hetzelfde gebouw vind je het Arenatheater en de Benedengalerie. In het festivalcentrum valt er elke dag iets leuks te beleven. Aarzel dus niet om meerdere activiteiten op één dag te reserveren en te genieten van de festivalsfeer.

BUDASCOOP – KAPUCIJNENSTRAAT 10, KORTRIJK
In Budascoop kan je terecht voor avontuurlijke kinderfilms. Dankzij de samenwerking tussen kunstencentrum BUDA en het Jeugdfilmfestival JEFF, is het filmaanbod ferm uitgebreid. Voor en na de films kan je in de ingerichte rotonde van de Budascoop terecht voor animatie of kan je zelf een animatiefilmpje maken in filmstudio Mammoet.

ANDERE FESTIVALLOCATIES

Spinrag kan rekenen op een uniek netwerk aan partners en speelplekken:
* Belfort, Grote Markt, 8500 Kortrijk
* Bibliotheek Kortrijk, Leiestraat 30, 8500 Kortrijk
* CKG Don Bosco, Sint Anna 41, 8500 Kortrijk
* De Korf, Pottelberg 15, 8500 Kortrijk
* De Stuyverij, Roeland Saverijstraat 26, 8500 Kortrijk
* Fatima Klooster, Moorseelsestraat 48, 8501 Heule
* Texture: museum over Vlas en Leie,Noordstraat 28, 8500 Kortrijk
* Theater Antigone, Overleiestraat 47, 8500 Kortrijk
* Theoria, Casinoplein, 8500 Kortrijk
* V-tex, Pieter De Conincklaan 23, 8500 Kortrijk

TICKETS EN KORTINGEN

* Bij elke activiteit staat een ticketprijs vermeld. Reserveer je 10 tickets of meer (uitgezonderd meerdaagse ateliers en extraatjes), dan geniet je 10% korting op je totale bestelling.

* Alle ticketprijzen zijn inclusief reservatiekosten.

FINANCIËLE BEPERKING

Spinrag ijvert ervoor om mensen met financiële beperkingen een grote korting te geven op losse tickets. Meer info kan je vinden op www.uitinzuidwest.be/uitpas of aan de balie van UiT in Kortrijk.

INFO & RESERVATIES

UiT in Kortrijk, Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk - 056 23 98 55 - www.spinrag.be

OPGELET

  • De leeftijdsaanduidingen zijn een ondergrens, gelieve deze steeds te respecteren. Kinderen die te jong zijn, kunnen geweigerd worden in de zaal.
  • Voor de meeste voorstellingen en ateliers is het aantal plaatsen beperkt. Snel reserveren is aangeraden.
  • Ticketverkoop voor de ateliers start op vrijdag 13 januari om 19:00. (balie en online)
  • Ticketverkoop voor de voorstellingen start op vrijdag 13 januari om 20:00 (online) en op maandag 16 januari aan de balie.