Praktisch

ETEN EN DRINKEN

GEZINSCAFE
De foyer van Schouwburg Kortrijk wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een gezellig gezinscafé. Astrid Verplancke zorgt voor een passende inkleding en leuke doe-elementen. Een hele week lang kan je in de foyer een boterham, croque of lekker tussendoortje verorberen. Puur genieten voor het hele gezin dus! Spreek af met familie en vrienden en geniet van een leuke namiddag.

DE ROTONDE VAN BUDASCOOP
In de rotonde van Budascoop geniet je van een warme chocolademelk, of iets verfrissend terwijl je nog even napraat over de film.

Wil je graag jouw verjaardag vieren met jouw vriendjes en vriendinnetjes en ze meenemen naar de film? Tijdens de krokusvakantie kan je jouw verjaardagsfeestje geven in Budascoop. Reserveren kan via www.budakortrijk.be/nl/verjaar...

FESTIVALLOCATIES

DIGLOS - FESTIVALCENTRUM -SCHOUWBURGPLEIN
Het kloppend hart van Spinrag ligt op het Schouwburgplein. Vanaf één uur voor de eerste voorstelling tot één uur na de laatste voorstelling kan je er terecht voor allerlei leuke, artistieke ervaringen.

SCHOUWBURG – SCHOUWBURGPLEIN 14, KORTRIJK
Schouwburg Kortrijk is de plek waar je met z’n allen even kan verpozen. Je geniet er van gratis acts, installaties en een gezellige sfeer. De foyer wordt een week lang omgetoverd tot een uniek gezinscafé, waar je samen met de kids gewoon in- en uit kan lopen. In hetzelfde gebouw vind je het Arenatheater, Benedengalerie, Balletzaal en Foyer. In het festivalcentrum valt er elke dag iets leuks te beleven, aarzel dus niet om meerdere activiteiten op één dag te reserveren en te genieten van de festivalsfeer.

BUDASCOOP – KAPUCIJNENSTRAAT 10, KORTRIJK
In Budascoop kan je terecht voor avontuurlijke kinderfilms. Dankzij de samenwerking tussen kunstencentrum BUDA en JEF, is het filmaanbod ferm uitgebreid. Voor en na de films kan je in de ingerichte rotonde van de Budascoop terecht voor animatie of kan je zelf een animatiefilmpje maken in filmstudio cinéMammoet.

ANDERE FESTIVALLOCATIES

Spinrag kan rekenen op een uniek netwerk aan partners en speelplekken:
Bibliotheek Kortrijk, Leiestraat 30, 8500 Kortrijk
* Boekenhuis Theoria, Casinoplein 10, 8500 Kortrijk
CKG Don Bosco, Sint Anna 41, 8500 Kortrijk
* Conceptstore OES, Steenpoort 23, 8500 Kortrijk
Fatima Klooster, Moorseelsestraat 48, 8500 Kortrijk
* Gotische zaal Stadhuis Kortrijk, Grote Markt, 8500 Kortrijk
* Het Plein, 8500 Kortrijk
* OC Marke, Hellestraat 6, 8510 Marke
* Salon En-Vie, Leiestraat 34, 8500 Kortrijk
* Tarterie, Grote Markt 44, 8500 Kortrijk
Texture: museum over Leie en vlas,Noordstraat 28, 8500 Kortrijk
Theater Antigone, Overleiestraat 47, 8500 Kortrijk
* Vandaleplein, 8500 Kortrijk
* Voetbalclub KSV Kortrijk, Min. A. de Taeyelaan 12, 8500 Kortrijk

TICKETS EN KORTINGEN

* Bij elke activiteit staat een ticketprijs vermeld. Reserveer je 10 tickets of meer (uitgezonderd meerdaagse ateliers), dan geniet je 10% korting op je totale bestelling.

* Alle ticketprijzen zijn inclusief reservatiekosten.

* Spinrag werkt samen met UiTpas Zuidwest. Je kan tijdens Spinrag punten sparen met je UiTpas.

FINANCIËLE BEPERKING

Spinrag ijvert ervoor om mensen met financiële beperkingen een grote korting te geven op losse tickets. Meer info kan je vinden op www.uitinzuidwest.be/uitpas of aan de balie van UiT in Kortrijk.

INFO & RESERVATIES

UiT in Kortrijk, Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk - 056 23 98 55 - www.spinrag.be

OPGELET

  • De leeftijdsaanduidingen zijn een ondergrens, gelieve deze steeds te respecteren. Kinderen die te jong zijn, kunnen geweigerd worden in de zaal.
  • Voor de meeste voorstellingen en ateliers is het aantal plaatsen beperkt. Snel reserveren is aangeraden.
  • Ticketverkoop voor de ateliers en de voorstellingen start op maandag 18 december 2017 om 20:00 (online) en op dinsdag 19 december om 13:30 (telefonisch en aan de balie)